Mcdid.nl - It's all about blogging

Een week verder

We zijn inmiddels weer een week verder nadat Mila bij de osteopaat is geweest. De eerste paar dagen na ons bezoek was Mila nog niet erg rustig. Het huilen was niet minder geworden. De osteopaat had al gezegd dat ze na zo’n consult nog wat onrustiger konden worden dan daarvoor, maar dat het vanzelf minder zou worden.

Afgelopen vrijdag, vier dagen na het consult, was het nog steeds niet minder geworden en begon het huilen al direct bij het opstaan. Toen ik uiteindelijk echt niet meer wist wat ik met haar aan moest besloot ik maar wat nieuws te proberen. Eerst heb ik haar in bad gedaan om haar een beetje rustig te krijgen. Daarna heb ik haar nekje, rug en schouders, met wat olie, gemasseerd, ongeveer net zoals de osteopaat het bij haar deed. Ze vond al het gefriemel heerlijk en liet tevreden alles toe.

En geloof het of niet, sinds die massage is ze een heel ander kindje. Ze wilde ineens een speen, viel er zelfs mee in slaap, deed vervolgens een middagslaapje van vier uur achter elkaar en is afgelopen dagen continu vrolijk, rustig en ontspannen geweest. Bijna niet meer gehuild, tenminste, niet meer gehuild zonder reden, alleen nog voor voeding of voor een speen.

Of het toeval is geweest of dat mijn massage heeft geholpen zullen we nooit weten, maar ze is in ieder geval een tevreden baby nu en daar gaat het me om. Want wat is dat genieten, een baby’tje dat niet zoveel huilt, maar continu naar je lacht. Voor het eerst kan ze een tijdje in de box blijven liggen en een tijdje onder de speelbogen zonder dat ze direct pijn heeft. Ik hoop dat het nu zo blijft. Ik gun het haar zo.

Wil je reageren? Dat mag!
Zoek een stukje tape uit en plak het er maar bij.

Plak jouw reactie erbij

ioon 15 september 2012 09:03 uur

Het zou goed kunnen van de massage, dat daarmee de spanning uit het lichaam gaat. Hopelijk heb je hiermee het recept voor rust gevonden. :)

Beantwoorden
Maris 13 september 2012 19:05 uur

Haha ja kleine meisjes worden (snel) groot!

Petra 11 september 2012 08:49 uur

Wat fijn dat een massage hielp. Voortaan elke morgen lekker masseren? Hoop dat ze zo vrolijk blijft en geen pijn meer krijgt.

Beantwoorden
Anouk 11 september 2012 01:07 uur

Ik zie net allemaal berichtjes van jouw dat je hebt gereageerd op mijn comments, wat leuk!
Stomme is… Heb ze allemaal uit mijn ongewenst vakken moeten halen. Las dat jij dat probleem ook had! Vervelend zo zeg. Gelukkig heb ik ze gevonden!

Beantwoorden
Maris 11 september 2012 09:28 uur

Ja vreemd he? Ik had dat inderdaad bij jou ook. Heb ze er allemaal tussen uit gefilterd. Deze kwam wel direct binnen, dus je staat nu niet langer op de zwarte lijst haha!

Anouk 10 september 2012 22:25 uur

Wat fijn om te horen. Hopelijk blijft ze nu lekker vrolijk! Het is natuurlijk enorm vermoeiend voor haarzelf. Wat zal ze zich fijn voelen!

Beantwoorden
willeke 10 september 2012 18:27 uur

Wat een fijn bericht! Een prettige massage doet iedereen goed. Goed dat je hebt gekeken wat de osteopaat gedaan heeft. Nu kun je het zelf. Af en toe na een bad een massage is vast heel fijn voor Mila. Eindelijk de pijn weg. Super!! Wat zal ze zich lekker voelen. ik ben trots op jullie!1 Geniet er nu maar dubbel van met z’n allen.

Beantwoorden
Miranda 10 september 2012 16:39 uur

Ohhh wat heerlijk!! Ik hoop dat dat het is geweest en ze zo’n heerlijk vrolijk meisje blijft!

Beantwoorden
Billy 10 september 2012 16:17 uur

als je kind vaak huilt, dan heb je daar zelf ook veel hinder van. Niet plezant!
Zo’n massage zal beslist wel geholpen hebben, ik denk zelfs dat er boeken bestaan over babymassage, Maris
Duimen maar dat het helpt!

Groetjes!

Beantwoorden
Maris 10 september 2012 14:09 uur

Super leuk! Zie je woensdag :D

elise 10 september 2012 11:26 uur

Fijn dat het beter gaat! Zo zie je maar dat een beetje mamaliefde vaak beter werkt dan koude doktershanden. Succes. Hopelijk huilt ze snel stukken minder.

Beantwoorden

Dit willen we horen! Wat een goed bericht, ik hoop met jullie mee dat het zo goed blijft gaan. Het moeilijk zijn om je kindje zo te zien en niet te weten wat er aan de hand is.

Beantwoorden
Maris 10 september 2012 11:47 uur

Hihi inderdaad! Hopelijk blijft ze zo rustig en anders ga ik haar snel weer masseren :)

Deirdre 10 september 2012 10:50 uur

Ze vond het waarschijnlijk heerlijk! Misschien dat er nog wat vast zat en nu dat los is gemasseerd heeft ze nergens meer last van :) Ik hoop dat de massage de oplossing is geweest, nu lekker genieten van een lach baby!

Beantwoorden
Maeve 10 september 2012 09:50 uur

Ik hoop met je mee! Zielig als ze zo’n last hebben.
Lekker dat piepkleine nekje blijven masseren dus :)

Beantwoorden