Mcdid.nl - It's all about blogging

Films & series #2

De laatste tijd heb ik niet zoveel films gekeken (behalve wat Disneyfilms die ik met Emily mee heb gekeken), ik was meer van de series. Zo heb ik afgelopen maand de serie ‘Big Bang Theory’ ontdekt. Wat een heerlijke serie is dat! Ben nu al bij eind seizoen drie, echt een aanrader dus.

Daarnaast volg ik nog steeds mijn vaste series, Pretty Little Liars (weer begonnen met een nieuw seizoen), Supernatural, maar ben ik op aanraden van jullie ook begonnen met een nieuwe serie ‘Touch’. Tot dusver een hele mooi serie! Thanks voor de tip!

Big Bang Theory serie, super leuk! – Crazy Stupid Love, hele leuke film – De kleine zeemeermin, heeft deze maand wel een aantal aangestaan. Emily is helemaal verliefd op die film en ik heb hem een paar meegekeken (jeugdsentiment) – LOL, film met Miley Cyrus. Wel vermakelijk, maar geen aanrader – Assepoester, zelfde verhaal als bij de kleine zeemeermin – Touch, mooie serie – Super Natural, super leuke serie die ik al zes seizoenen lang volg – Wanderlust, grappige film – Pretty Little Liars, heerlijk vermaak!

Heb jij weer leuke aanraders voor me? Films voornamelijk.

Wil je reageren? Dat mag!
Zoek een stukje tape uit en plak het er maar bij.

Plak jouw reactie erbij

Anouk 31 oktober 2012 22:30 uur

Ben ook verslaafd aan Pretty Little Liars! Verder kijk ik Grace Anatomy, Private Practice, 90210, Revenge en Hart of Dixie. Revenge is echt een aanrader, steengoede serie! En wat ik van veel mensen hoor, is dat Once Upon A Time ook heel goed is. Daar ga ik binnenkort aan beginnen.

Beantwoorden
Laura 3 september 2012 11:49 uur

Thanks voor de tips! Ben nog op zoek naar serieus om te downloaden. We zijn hooked aan Breaking Bad, maar daarnaast nog weinig leuks gevonden. En ik ben dol op romcom-achtige series. Nog meer tips zijn welkom.

Beantwoorden
Nienke 2 september 2012 22:31 uur

Katherine Heigl speelt ook in veel leuke romantische comedies, bijv Life as We Know It, Knocked Up, The Ugly Truth. Mooie vrouw, leuke rollen! :)

En qua series vind ik Revenge echt een aanrader! Seizoen 2 begint eind september weer in Amerika.

Beantwoorden
Maris 2 september 2012 20:58 uur

Het gaat over een vader en zijn zoontje. Dat zoontje kan dingen voorspellen voordat het heeft plaatsgevonden. Lastige: Hij communiceert niet. Hele mooie serie: http://www.imdb.com/title/tt1821681/

Deirdre 2 september 2012 18:20 uur

Ik hoor meerdere mensen over PLL en the big bang theorie maar ik heb ze nog nooit bekeken! Misschien maar eens doen ^_^ Mijn no. 1 serie is Criminal Minds!! Ik kan niet wachten tot het nieuwe seizoen begint! :) En vanavond om 22.00 Game of Thrones op RTL4 :D Ook een aanrader!

Beantwoorden
Maris 2 september 2012 21:02 uur

Ja moet je echt doen, zijn leuke series! Wij hebben geen televisienabonnement, maar ik zal Games of Thrones aan de downloadlijst toevoegen :) Hoor er vaker goede verhalen over, sowieso op mijn blog al!

Petra 2 september 2012 22:10 uur

Manlief heeft Game of Thrones een tijdje terug al gekeken en was er erg enthousiast over.

Verder heb ik geen tips voor je, want ben zelf niet zo meer van het tv kijken de laatste maanden.

The big bang Theorie kijken wij ook trouw, geweldig!
Supernatural, Charmed, Buffy The Vampire slayer, Game of Thrones, True Blood, The secret circle, NY Ink, The vampire diaries, Dexter ( aanrader!), Bones, Sex and the city, House ( ook een aanrader), Teen wolf
OMG wat veel series kijk ik eigenlijk! haha

Beantwoorden
Miranda 1 september 2012 10:46 uur

Dana is ook dol op Disneyfilms, ik volg ook wat serie’s : House – Bones – Castle – Criminal Minds zal blij zijn als er weer nieuwe afleveringen komen.

Beantwoorden