Mcdid.nl - It's all about blogging

Tijd voor wat nieuws

Ik was het helemaal zat, mijn kledingstijl. Mijn kledingstijl is namelijk makkelijk te omschrijven: Een spijkerbroek met een shirt. Als het wat kouder is trek ik een vestje eroverheen, klaar! En dan het liefst een spijkerbroek met iets zwarts erop. Ontelbaar veel zwarte kledingstukken hangen er in mijn kast.

Dat ik veel zwart draag was ik me al van bewust. Een jaar geleden sprak ik met mezelf af dat ik geen zwarte kleren meer mocht kopen. Ik wilde graag meer kleur dragen, weg uit die comfortkleur. Dat lukte, mijn kast en kledingstijl werd steeds kleurrijker, alleen… het was nog steeds vrij basic.

Twee weken geleden ging ik op een koopavond heerlijk alleen de stad in met als doel: “Nieuwe kleren, iets dat ik normaal niet zo snel zou kopen (en ook alleen wat voor mezelf kopen, dus geen kinderkledingwinkels instappen)”. Dus ik besloot te gaan kijken voor een rok of jurk (ik heb namelijk maar één rok in mijn kast liggen, shame on me) en iets fleurigs.

Hier kwam ik mee thuis: Een bloemenrok, een donkerblauwe broek (voor het eerst geen spijker dus) en een bloementuniekje. Ook kocht ik direct een hele lading nieuwe sieraden en knalrode lippenstift. Lekker vrouwelijk en eindelijk iets nieuws.

Wat vind je ervan?

Wil je reageren? Dat mag!
Zoek een stukje tape uit en plak het er maar bij.

Plak jouw reactie erbij

Ineke 19 september 2012 10:41 uur

Ziet er heel leuk uit. En ik begrijp je volledig ik zit ook altijd in een comfort zone qua kledij en zal ook altijd eerder kijken bij de kinderkleding dan voor mijzelf…

Beantwoorden
Nicole 16 september 2012 10:13 uur

Erg leuk en goed doel ook!
Zelf vind ik rokken ook erg leuk maar door mijn dikke buik kan ik die niet aan. Of ze moeten onder mn borsten beginnen de rokken ;)

Beantwoorden
Anouk 13 september 2012 18:29 uur

Heerlijk om af en toe even flink te shoppen, hè? Ziet er leuk uit! Over nieuws gesproken, je blog ziet er anders uit. Gaaf! :)

Beantwoorden
Maris 13 september 2012 19:04 uur

Thnx, heb hem nu alweer een maandje of twee. Ben je alweer zo lang niet geweest, oh-oh-oh ;)

Rianne 7 september 2012 16:44 uur

Ziet er hartstikke leuk uit! Ik heb ook veel standaard dingen, maar ik heb dan ook geen makkelijke maat xD

Beantwoorden
Rena 5 september 2012 18:39 uur

Leuk! Ook ik verval altijd in mn comfortzone, al neem ik me soms voor daar eens uit te stappen, het lukt niet echt.

Beantwoorden
Anouk 2 september 2012 21:49 uur

Staat je erg goed! Ga meer opzoek naar ‘vrouwelijke’ kleding! Je hebt een prachtfiguur!

Beantwoorden
Maris 7 september 2012 15:19 uur

Ahh wat lief van je, dank je wel! Ga ik zeker doen!

Miranda 2 september 2012 20:08 uur

Superleuk! Vooral de tweede set, erg gaaf!! Ik ben sinds de kinderen ook helemaal van de basics……niet goed, maar het is zo lekker makkelijk!

Beantwoorden
Saskia 1 september 2012 16:51 uur

Ik ben er ook mee bezig: meer kleurtjes kopen.
Ik heb echt zoveel zwart en grijs in de gast hangen…

Beantwoorden
Miranda 1 september 2012 10:54 uur

Staat je heel goed! Wel heel herkenbaar hoor, hier ook veel spijkbroeken en zwarte kleding. Als het zomer is draag ik wel vaker kleurtjes, vorige week alvast voor de herfst/winter geshopt en allemaal gewoon weer zwart en grijs ;-)

Beantwoorden
Maris 1 september 2012 10:39 uur

Thanks, ga ik zeker doen!

Kaatje 31 augustus 2012 22:41 uur

Goed geslaagd! Vooral het rechtersetje spreekt mij aan. En zo herkenbaar, niet voor jezelf shoppen. Ik denk met winkelen altijd aan de kinderen en vergeet dan mezelf.

Beantwoorden
Maris 1 september 2012 10:40 uur

Erg is dat he? Ik moet echt tegen mezelf zeggen dat ik geen kinderwinkels in ga, want anders ga ik die als eerste opzoeken en koop ik onwijs veel kleren voor de kinderen en niet voor mezelf ;-)

haha maar stiekem toch weer met een zwart shirtje :-p
Het staat je super mooi! Nu wel dragen hoor!!!! Vrouwelijk is het absoluut…

Beantwoorden
Maris 1 september 2012 10:39 uur

Haha ja, we moeten het natuurlijk niet te gek maken ;-) Nee, het rokje heeft een zwarte band aan de bovenkant, dus dan vond ik het wel leuk met een zwart topje erop!

Fleur 31 augustus 2012 20:12 uur

Staat je heel mooi! Je figuur is ook heel mooi. Je zou echt niet zeggen dat jij 2 kleine kindjes hebt

Beantwoorden
Petra 31 augustus 2012 19:35 uur

Leuk leuk! Staat je goed. Heerlijk, even winkelen zonder kinderen.
Ik kom zelf ook vaak weer bij basics uit. Een spijkerbroek, basic shirt in liefst zwart, grijs of donkerblauw. Er hangt ook genoeg fleurigs in mijn kast hoor, ik weet alleen nooit zo goed hoe ik dat moet combineren… Misschien kunnen we elkaar daar een beetje bij helpen? Op Pinterest een inspiratie-board aanmaken bijvoorbeeld met tips om dingen te combineren?

Beantwoorden
Maris 31 augustus 2012 20:10 uur

Combineren heb ik dan nooit zoveel moeite mee, tenminste.. van wat er in mijn kast hangt. In een winkel iets nieuws uitzoeken, buiten mijn comfortzone, vind ik wel moeilijk. Moet je eigenlijk gewoon iemand mee hebben tijdens het winkelen die daar wel goed in is. Maar dat Pinterestboard klinkt goed!

Deirdre 31 augustus 2012 18:49 uur

Oh heerlijk om ff te winkelen zonder kids! :) Lekker rustig kijken ipv snel snel. Leuke dingen hoor!

Beantwoorden
Billy 31 augustus 2012 17:18 uur

een knappe meid als jij staat met alles, Maris
Zwart vind ik ook wel mooi, maar dit is wel veel fleuriger en frisser!

Beantwoorden
Maris 31 augustus 2012 17:28 uur

Ahh wat een lief compliment, dank je wel zeg!

Maris 31 augustus 2012 17:36 uur

Btw. Al gezien dat ik naar je advies geluisterd heb? Ik heb sinds een paar dagen een vorige/volgende knop bij mijn blog, om tussen de blogs te kunnen navigeren.

willeke 31 augustus 2012 17:18 uur

Het rokje staat echt heel vrouwelijk. Je bent een mooie vrouw met lange benen en dat mogen ze zien hoor. Dat tuniekje mag je vaker aan. Die kleuren en die bloemen maken je vrolijk. Hou deze stijl maar vol en doe maar iets minder zwart. Het is prettig om naar iets kleurigs te kijken (als de kleuren niet te schreeuwend zijn tenminste). Mooi die hakken eronder!

Beantwoorden
Maris 31 augustus 2012 17:29 uur

Wat een lief compliment, dank je wel mam!

Maeve 31 augustus 2012 15:49 uur

Het staat je goed hoor! Vrouwelijk en vrolijk.
Ik heb ook een zwart-tik, winkels zoals DiDi loop ik gillend uit vanwege de schreeuwende kleuren en frutsels… terwijl ik het bij anderen wel erg leuk vind :)

Beantwoorden
Maris 31 augustus 2012 15:53 uur

Dank je! Ja, ik vind andere mensen hun kledingstijl ook altijd zo leuk, maar zelf lukt het me nooit en eindig ik altijd weer bij iets simpels.

Ziet er leuk uit. Heerlijk he even lekker shoppen en dan ook nog iets leuks vinden en af te mogen rekenen ( dus ook gelijk de goede maat en bedrag ) haha
Die rok staat je ook erg mooi!

Beantwoorden
Maris 31 augustus 2012 15:52 uur

Ja heerlijk! Vooral eens even rustig ALLEEN winkelen, uren passen, zonder twee kindjes om je heen! En het mooie was.. alles wat ik had gekocht was ook nog eens in de sale!