Mcdid.nl - It's all about blogging

Wat doe je nou heel de dag?

De man van mijn zus vroeg laatst: “Wat doe jij nou eigenlijk overdag? Als ik thuis kom ziet alles er nog exact zo uit als toen ik wegging”. Mijn zus antwoordde droog: “Als jij uit je werk komt en alles ziet er nog precies hetzelfde uit als toen jij wegging, betekent dat dat ik keihard heb gewerkt om het zo te houden”.

Vandaag zag ik op Facebook deze foto voorbij komen en moest aan die herkenbare uitspraak van mijn zus denken. Een man kwam thuis uit zijn werk en zag dit. Hij vroeg: “Wat the hell is hier gebeurd?”. De vrouw antwoordde: “Elke dag als jij uit je werk komt vraag je wat ik in Godsnaam heel de dag zit te doen. Nou.. vandaag heb ik het niet gedaan”.

Wil je reageren? Dat mag!
Zoek een stukje tape uit en plak het er maar bij.

Plak jouw reactie erbij

Miranda 21 februari 2013 13:24 uur

Herkenbaar, in het begin dat ik alleen woonde met de kinderen was ik heel ijverig, elke keer opruimen, poetsen etc om dit soort plaatjes te voorkomen… nu zijn we iets langer als jaar verder en denk ik voor wie doe ik dat? als ander het niet aanstaat kijken ze er maar niet naar…
Ik doe wat ik aankan, en heb liever dat de kinderen zich vermaken… en dan samen opruimen eind van de dag, eten en als ze op bed liggen even stofzuigen en dweilen… dan dat ik heel dag gestresst ben van het moet wel netjes zijn…

Beantwoorden
Lisette 16 december 2012 17:38 uur

Het ging ietsje anders….. Zwager kon zien dat zus de hele dag druk was geweest, omdat het er nog steeds hetzelfde uit zag als de ochtend dat hij weg ging….en dit krijgt hij zelf nooit voor elkaar als zus eens een keertje weg is…. ;-)

Beantwoorden

Deze is helemaal geweldig!!
Nu het vakantie is, ziet het er hier ook niet elke dag op en top uit. Ik kan elke vijf minuten spullen opruimen en dan heb ik hier maar één meisje rond lopen…!!

Beantwoorden
Des 9 augustus 2012 14:18 uur

ja dit plaatje zag ik inderdaad al ergens op fb zwerven :).

Toch een vraagje. maak je dan elke dag schoon?

Beantwoorden
Maris 9 augustus 2012 14:20 uur

Haha ja het is niet mogelijk met twee kinderen om niet elke dag schoon te maken (kan je nagaan voor die vrouw hierboven op de foto met 5 kinderen). :-)

Des 9 augustus 2012 14:22 uur

oww hahaha, ik dacht al.

Billy 8 augustus 2012 16:36 uur

een leuk antwoord, al zou ik er als haar man zijnde niet mee kunnen lachen… ;-)

Groetjes, Maris!

Beantwoorden
Lydia 8 augustus 2012 10:28 uur

Oei, dat is een gevaarlijke vraag om te stellen. Je zwager heeft wel lef! Leuke foto trouwens, afgezien van die kinderen zou het er hier ook zo uitzien na twee dagen niet opruimen.

Beantwoorden